Slaptažodžio keitimas

Processing

Universalus CG2 klasės plytelių siūlių glaistas keraminių ir klinkerinių plytelių sienoms ir grindims glaistyti. Plati spalvų gama.

  • ilgas darbo laikas, plati spalvų gama
  • skirtas sienų ir grindų plytelių tarpams glaistyti 
  • padengimas apyt. 1 kg/m², priklausomai nuo siūlės ir plytelės dydžio
  • siūlės plotis 1 - 6 mm, 18 spalvų
Naudojimas

‚Kiilto Pro Tile Grout“ yra žemos emisijos M1 klasės plytelių glaistas, skirtas keraminių ir klinkerinių plytelių ir kitų keraminių medžiagų glaistymui. Siūlės plotis 1–6 mm. Siūlės gylis turi būti mažiausiai 3 mm.

Naudojimo instrukcija

Glaistymą galima pradėti po 5 val. – 3 parų po plytelių išklojimo, priklausomai nuo klijų, paviršiaus ir vyraujančių sąlygų.

Glaistymo metu pirminio paviršiaus, plytelių glaisto ir plytelių temperatūra turi būti virš +5 °C. Grindų šildymo sistemą reikia atjungti prieš apyt. 24 valandas iki plytelių klijavimo ir vėl galima įjungti po apyt. 1 savaitės po klijavimo. Prieš pradėdami naudotis kambariu / patalpa, leiskite plytelių glaistui džiūti bent 24 valandas. Netinka nuolat po vandeniu esančioms vietoms (pvz., baseinams).

Paruošimas: 10 kg „Kiilto Pro Tile Grout“ suberti į šaltą švarų vandenį maišant elektrine maišykle. Leisti tirpti vandenyje 10–15 min. ir iš naujo sumaišyti. Mišinys turi būti sunaudotas per 2–3 val.

Glaistymas: užtepkite skiedinį gumine mentele įstrižai per siūles užpildydami ir stipriai spausdami jas skiediniu. Leiskite skiediniui džiūti, kol jis nebelips prie pirštų (sienų plytelėms 15–30 min, grindų plytelėms 30–60 min.), o tada nuvalykite drėgna kempine. Per ankstyvas valymas arba vandens perteklius gali pakeisti siūlių spalvą. Reguliariai šalinkite nešvarų vandenį ir keiskite jį švariu, kad sudarytumėte tolygesnius sujungimus ir sumažintumėte kalkių kiekį. Siūles galima lengvai formuoti ir siaurinti valant, pavyzdžiui lazdele. Nudžiūvus skiediniui, nuvalykite paviršių sausu audiniu arba medvilnės skiaute. Po paskutinio valymo per pirmąsias 24 val. 1–3 kartus drėkinkite siūles švariu vandeniu (pvz., purkšdami).

Judantys sujungimai, sandūros tarp medžiagų (kampai ir latakai), o taip pat sujungimai tarp plytelių ir kitų paviršių medžiagų sandarinami naudojant elastingą silikoną „Kiilto Pro Sanitary silicone“. Pastaba! Neglazūruotas plyteles prieš glaistymą rekomenduojama sudrėkinti.

Klijuodami porėtas plyteles iš anksto patikrinkite, kaip skiedinys nusiplauna nuo plytelių paviršiaus.

Venkite spalvų, kurios labai skiriasi nuo plytelių spalvos. Glaistydami porėtų medžiagų plyteles, atidžiai sekite gamintojo nurodymus.

Glaistant plyteles su smulkiomis siūlėmis (stiklines mozaikas ar sienų plyteles su dirbtinėmis siūlėmis) galima naudoti „Kiilto Pro Tile Grout“ glaistą, papildytą priemone „Kiilto Strong“, su sąlyga, kad siūlių plotis ir gylis yra ne mažesni kaip 1 mm. Pasirinkite šviesią spalvą, nes tamsios spalvos skirtingo gylio siūlės gali skirtis. Nerekomenduojame glaistyti grindų plyteles dirbtinėmis siūlėmis, nes stiprus dėvėjimas gali įtakoti glaisto trūkinėjimą. Daugiau informacijos rasite apsilankę www.kiilto.lt.

Papildoma informacija

„Kiilto Pro Tile Grout“ plytelių glaiste yra cementinio rišiklio. Dėl vykstančios cheminės reakcijos, cemento pagrindo gaminiai sukuria vandenyje tirpstančias druskas. Esant tam tikroms sąlygoms druskos gali kauptis ant paviršiaus ir išblukinti tikrąją plytelių spalvą. Pernelyg ankstyvas plovimas po glaistymo arba per didelio vandens kiekio naudojimas plaunant gali sukelti druskų atsiradimą. Druskos išsiskyrimas būdingas cemento pagrindo gaminiams ir jo negalima visiškai išvengti. Bet tai tėra kosmetinis trūkumas ir nedaro jokio poveikio gaminio eksploatacijai.

Rūgštiniai valikliai gali įtakoti cemento, esančio siūlių glaisto sudėtyje, kokybės pablogėjimą. Todėl, panaudoję rūgštinius valiklius, po jų paviršių neutralizuokite šarminiu valikliu.

Dėl spalvų pavyzdžių gamybos metodų gali būti nedidelių skirtumų tarp pavyzdžio ir faktinės siūlės spalvos. Siekiant išvengti spalvų skirtumo, vienai patalpai glaistyti naudokite tos pačios partijos numerio glaisto pakuotes.

Šiame produkto duomenų lape pateikta informacija yra paremta mūsų atliktais bandymais ir praktinėmis žiniomis. Techniniai duomenys yra nustatyti standartinėmis sąlygomis. Dėl kintančių vietinių darbinių sąlygų ir būdų keičiasi produkto veikimas ir rezultatas. Kokybės valdymo sistema užtikriname aukštą produktų kokybę. Jei produktas naudojamas netinkamai ar netinkamomis sąlygomis, kurios nuo mūsų nepriklauso, neprisiimame jokios atsakomybės. Todėl negalime būti laikomi atsakingi už galutinį rezultatą. Norint užtikrinti tinkamą produkto naudojimą, naudotojas turi susipažinti su darbo instrukcijų ir procedūrų vadovo, jei jie pateikiami, turiniu.

Aplinka ir saugumas

Vengti šviežio gaminio tiesioginio sąlyčio su oda, naudoti apsaugines pirštines. Žr. medžiagos saugos duomenų lapą. Informacijos apie produkto ir pakuotės utilizavimą rasite adresu www.kiilto.lt.

Techninė informacija

Atsparumas šalčiui

suspaudimo stipris ≥ 15 MPa, lenkimo stipris ≥ 2,5 MPa (EN 13888) po užšaldymo – atšilimo ciklų

Darbo laikas

Darbo laikas 2–3 val. po vandens įpylimo.

Grindų pagrindo drėgnumas

Betonas < 90 % RH

Maišymo santykis

10 svorio dalių glaisto miltelių / 3,0–3,2 svorio dalys švaraus vandens (patikrinkite maišymo santykį, nurodytą ant pakuotės)

Maks. dalelių dydis

0,2 mm

Naudojimo temperatūra

rekomenduojama: +18–20 °C, žemiausia naudojimo temperatūra +5 °C

Padengimas

0,5–1,5 kg/m² priklausomai nuo siūlių dydžio

Pakuotės dydžiai

1 kg, 3 kg ir 10 kg plastikiniai kibirai, 20 kg maišas

Patvarumas

≤ 1000 mm³ (EN 13888)

Rišiklio rūšis

Polimero – cemento – kalkakmenio pagrindo mišinys

Sandėliavimas

Neatidarytas maišas sausomis sąlygomis – 1 metai, plastikinis kibiras – 3 metai

Siūlės dydis

siūlės plotis 1–6 mm, mažiausias siūlės gylis 3 mm

Spalvos

kelios spalvos (žr. atskirą spalvų žemėlapį)

Susitraukimas

≤ 3 mm/m

Suspaudimo stipris

≥ 15 MPa (EN 13888)

Vandens sugertis

< 2 g/30 min., < 5 g/240 min. (EN 13888)

Vilnius

Savanorių pr. 180 0 vnt.
Vanaginės g. 37b 0 vnt.

Kaunas

Technikos g. 8A 8 vnt.
Raudondvario pl. 166 0 vnt.

Klaipėda

Dubysos g. 72 0 vnt.

Šiauliai

Metalistų g. 8E 2 vnt.

Panevėžys

Smėlynės g. 85 0 vnt.

Plytelių siūlių glaistas Kiilto Pro Tile grout, plytelių siūlėms, 1-6mm, 1-10kg (įv.spalvos)

1

Kodas:

Prekės ženklas: Kiilto

Universalus CG2 klasės plytelių siūlių glaistas keraminių ir klinkerinių plytelių sienoms ir grindims glaistyti. Plati spalvų gama.

  • ilgas darbo laikas, plati spalvų gama
  • skirtas sienų ir grindų plytelių tarpams glaistyti 
  • padengimas apyt. 1 kg/m², priklausomai nuo siūlės ir plytelės dydžio
  • siūlės plotis 1 - 6 mm, 18 spalvų

Skaityti plačiau

Plačiau

Kiekis:

4,57 €

Parduodame tik po 1 VNT.

Minimalus kiekis nuo VNT.

Kaina galioja tik perkant internetu
Pristatymas
Pristatymas
Visoje Lietuvoje: 04.26 - 05.03*
Atsiimkite
PREKĖS LIKUTIS SANDĖLIUOSE:

duomenys atnaujinti

LIKUTIS SANDĖLIUOSE

atnaujintas

Vilnius

Savanorių pr. 180 0 vnt.
Vanaginės g. 37b 0 vnt.

Kaunas

Technikos g. 8A 8 vnt.
Raudondvario pl. 166 0 vnt.

Klaipėda

Dubysos g. 72 0 vnt.

Šiauliai

Metalistų g. 8E 2 vnt.

Panevėžys

Smėlynės g. 85 0 vnt.

PANAŠIOS PREKĖS

Knauf
Plytelių klijai KNAUF K1, stabiliems paviršiams, C1TE, 25kg
8,23 € VNT.
Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
Turime sandėliuose (72 VNT.)
Knauf
Plytelių klijai KNAUF K2, elastingi, stabiliems paviršiams, C2TE, 25kg
9,96 € VNT.
Pristatymo laikas Pristatymas 1 d.d*
Turime sandėliuose (1872 VNT.)
Knauf
Plytelių klijai KNAUF K4, itin elastingi, nestabiliems pagrindams, C2TS1, 25kg
13,92 € VNT.
Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
Turime sandėliuose (2248 VNT.)
Rodyti daugiau

Atsiliepimai

Ši prekė dar nėra įvertinta.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0 (0)

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

View Reviews View Reviews