Slaptažodžio keitimas

Processing

Izoliacija, sandarinimas

  • Šilumos, garso izoliacija

    Šilumos ir garso izoliacijos medžiagos – puikus sprendimas, norintiems sutaupyti. Tam, kad šildymo sezono galėtumėte laukti ramiai, tereikia pasirūpinti geru namo užsandarinimu. Aukštos kokybės putų plokščių, mineralinės vatos, keramzito bei kitų izoliacinių priemonių galite įsigyti internetu Lemora.lt. Asortimente rasite patikimų gamintojų medžiagų, kurios palengvins apšiltinimo darbus. Gerai atlikti darbai ne tik garantuos namų šilumą bei jaukumą, bet ir apsaugos nuo gatvės triukšmo ar neramių kaimynų. Ieškantys ilgaamžių sprendimų, gali išbandyti keramzito granules. Jos puikiai užpildo visas tuštumas, pasižymi gera termoizoliacija ir atsparumu karščiui bei šalčiui. Be to, tai yra ekologiška ir tvirta priemonė, kuri nesukrenta, todėl patogu dirbant. Labiau pasikliaujantys tradiciniais izoliacijos sprendimais taip pat ras prekių, kurios nustebins itin geru kokybės ir kainos santykiu. Išbandykite Lemora.lt internetinę parduotuvę jau šiandien ir darbus atlikite su tikru malonumu. Apsaugokite ne tik namus, bet ir savo sveikatą.

  • Izoliacinės plėvelės

    Viena dažniausiai naudojamų statybinių medžiagų – izoliacinės plėvelės. Populiariausios – difuzinės plėvelės, klojamos ant apšiltinimo medžiagos. Jos pasižymi puikiu atsparumu vandeniui bei vėjui, bet yra pralaidžios garams. Taip užkertamas kelias nuolatinei drėgmei ir pelėsiui. Įrengiant naują būstą ne mažiau svarbi ir garo izoliacija. Tokio tipo plėvelė yra mažai laidi oro konvekcijai, tad sulaiko didžiąją dalį pastate susikaupusios drėgmės ir neleidžia jai prasiskverbti į šilumos izoliacinį sluoksnį. Kartu galima įsigyti ir vėjo izoliacines plėveles, kurios susideda iš UV poveikiui atsparaus polipropileninio audeklo. Dėka unikalios aukšto lygio gamybos technologijos gaunamas išskirtinių savybių produktas, kuris visiškai nelaidus vėjui, tačiau turi aukštas garų pralaidumo charakteristikas. Internetinės parduotuvės Lemora.lt asortimente taip pat rasite įvairaus pobūdžio statybinių plėvelių, naudojamų apsaugai, uždengimui ar patiesimui. Kiekvienas meistras čia ras labiausiai jo lūkesčius atitinkančių priemonių, kurios užtikrins saugų bei kokybiškai atliekamą darbą.

  • Hidroizoliacijos priemonės

    Hidroizoliacijos priemonės pravers norintiems išvengti nepageidaujamos drėgmės namuose. Ypač dažnai butų ir mūrinių namų šeimininkus kankina dėl padidėjusios santykinės oro drėgmės atsirandantis pelėsis ar grybelis. Jis kenkia ne tik namų interjerui, bet ir Jūsų sveikatai. Užkirsti kelią šiems procesams galite tinkamai pasirinkdami hidroizoliacines priemones. Jų gausu internetinėje parduotuvėje Lemora.lt. Asortimente rasite statybinių mišinių, mastikų, gruntų, membranų, geotekstilių ir kitų medžiagų, reikalingų sandarinimui. Aukštos kokybės priemonės padės sustabdyti Jūsų būste plintančią drėgmę ir apsaugos nuo statybinių konstrukcijų irimo procesų. Įsigyjant prekes būtina atkreipti dėmesį į jų specifikacijas. Rinkitės karščiui ir šalčiui atsparius hidroizoliacinius mišinius – taip išvengsite papildomų išlaidų ir sutaupysite laiko. Lemora.lt taip pat rasite apsauginių juostų ir plėvelių, kurios padės darbus atlikti kruopščiai ir sklandžiai. Įsigykite patikimų gamintojų siūlomų hidroizoliacijos priemonių už itin gerą kainą jau šiandien ir kurkite švarų, saugų bei jaukų būstą.

    Hidroizoliacija ant OSB (viduje) prieš klijuojant plyteles

    Gruntuoti Ceresit CN 94 (atskiedus su vandeniu 1:1)

    Mastika  Ceresit CL51

    arba 

    Gruntuoti  Knauf Flächendicht (atskiedus vandeniu 1:4)

    Mastika  Knauf Flächendicht (neskiedus)

    Hidroizoliacija ant OSB  (lauke) prieš klijuojant plyteles

    Ceresit CR 166 cementinė hidroizoliacija,

    tačiau reikia saugoti, kad drėgmė nepatektų iš visų pusių, nes gavus drėgmės OSB išbrings, sveika liks tik ta pusė kur bus užtepta hidroizoliacija.

  • Sandarinimo medžiagos

    Remontuojant namus ar įrengiant naujas patalpas būtina gerai sandarinti atvirąsias zonas. Kampai, šilumos izoliacinių medžiagų siūlės, tarpai prie durų ir langų – visoms šioms vietoms derėtų skirti pakankamai dėmesio. Kruopštus ir atsakingas sandarinimas apsaugos nuo besikaupiančios drėgmės, pelėsio ar net į patalpas patenkančių vabzdžių, graužikų. Internetinės parduotuvės Lemora.lt asortimente rasite patikimų statybinių putų montavimui ir klijavimui. Jos ypač tiks įrengiant duris ir langus, fiksuojant stogo čerpes ar užpildant tarpus. Be to, jos puikiai priklijuos šilumos izoliacines plokštes ir išlaikys savybes net atšiauriausiomis klimato sąlygomis. Kartu galite įsigyti įvairių klijų medienai, polistirolui, parketui ar vinių pakaitalų. Darbus užbaikite sanitariniu skaidriu ar spalvotu silikonu. Jis sumažina grybelių ir pelėsių sporų susidarymo galimybę, išplitimą bei slopina jų augimą. Be to, ši sandarinimo priemonė atspari vandeniui, aukštai temperatūrai ir bet kokiam atmosferos poveikiui, tad tiks tiek vidaus, tiek ir išorės darbams. Kruopštumą užtikrinsite patalpų izoliavimui naudodami specialų putų ar hermetikų pistoletą, kuriuo galėsite reguliuoti medžiagos išeigą. Atliekant renovavimo darbus tikrai pravers ir putų ar silikono valikliai, kuriais lengvai pašalinsite likučius nuo darbo priemonių ar paviršių. Apsilankykite Lemora.lt ir jau šiandien įsigykite aukštos kokybės sandarinimo medžiagų pigiau.

  • Gruntas Dispersinė bituminė - kaučiuko mastika. Vandens pagrindu. Naudojama šaltuoju būdu bituminių stogų renovacijai, konservacijai ir besiūliam padengimui. Mineralinių paviršių gruntavimui ir požeminių pastato dalių hidroizoliacijai. Sąnaudos: stogo padengimui 0,5 kg/m² Sąnaudos: gruntavimui 0,2 kg/m² Sąnaudos: hidroizoliacijai 1,5 kg/m²/mm...

    10,89 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (172 VNT.)
  • Asfalto ir dervos mišinys su SBS Tirpiklio pagrindo gruntas skirtas bituminėms dangoms, hidroizoliacinėms membranoms. Pastatų požeminių ir antžeminių dalių hidroizoliacijai nuo drėgmės. Naudojamas ant: betonas, plytos, lakštai, veltinis, kiti bituminiai pagrindai. Koncentratas. Sunaudojimas: 0,3 l/m² Sunaudojimas gruntuojant mineralinę vatą: 0,9 -...

    54,45 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (97 VNT.)
  • Biri pučiama mineralinė stiklo vata yra naudojama perdangos (grindų) šilumos ir garso izoliavimui bei apsaugai nuo ugnies Šilumos laidumo koeficientas: 0,037 W/mK. Išeiga 20-22 kg/m³ Pakuotėje 0,83 m³ yra pagaminta nenaudojant jokių rišiklių; reakcija į ugnį - A1; laidumas garams - 1; sukritimo klasė - S1 (iki 1%); nedidelis dulkių susidarymas,...

    35,41 € POK.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (847 POK.)
  • Universalūs klijai vietoj vinių. Ypač stiprūs montažiniai kaučiukiniai klijai. Greitas pradinis sukibimas. Ypač stipri sanklija, siūlė elastinga, atspari vandeniui. Tinka vidaus ir išorės darbams.

    3,42 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (226 VNT.)
  • Elastingi, ypač stiprūs fiksavimo klijai. Tinka tvirtinti bei sandarinti viduje ir lauke. Skirti klijuoti medieną, betoną, akmenį ir stiklą bei skirtingų tipų metalus ir plastikus. Puikus pirminis sukibimas. Terminis atsparumas nuo -40 iki +100 °C. Išeiga: 8,9 x 8,9 mm trikampio formos siūlė, apie 7,3 m/tūbelė. Džiūvimo laikas: 3 mm/d., apie 10 mm/7 d.

    9,01 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 1 d.d*
    Turime sandėliuose (317 VNT.)
  • Klijai skirti šilumos izoliacinėms plokštėms (EPS, XPS, PUR, PIR, mineralinės vatos, kamščio ir kt.) klijuoti prie sienų ir stogų. Taip pat akytojo betono blokeliams, kurie naudojami vidaus ne laikančiosioms sienoms, klijuoti. Gipso ir OSB plokštėms klijuoti prie sienų, nedidelėms ertmėms užpildyti, palangėms tvirtinti.

    8,17 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (27 VNT.)
  • Labai elastingas silikoninis silantas. Siūlių tarp keraminių plytelių užpildymui drėgnose ir sausose patalpose. Atsparus įsigėrimui ir blukimui, todėl itin tinka natūraliam akmeniui, pvz. marmurui. Sąnaudos: 8-12 m / 300 ml

    11,49 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (14 VNT.)
  • Hidroizoliacinis manžetas vidaus patalpoms. Naudojamas: drėgnos patalpos, sienos ir grindys, perėjimai, kabeliai, vandens vamzdžiai, nuotekų vamzdžiai. Spalva: balta. 100 x 100 mm manžetas - min./maks. vamzdžio Ø 22-35 mm 150 x 150 mm manžetas - min./maks. vamzdžio Ø 38-50 mm

    2,64 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (11 VNT.)
  • Armuotas audinys. Skirta sandūroms ir perėjimams tarp grindų ir sienų sandarinti ant drėgmei jautrių pagrindų, kur susilieja skirtingos medžiagos. Naudojama viduje: drėgnos patalpos, sienos ir grindys, kampinės siūlės, sujungimai, medinės grindys, kampas ant kampo.

    9,97 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (50 VNT.)
  • Konstrukcijų sandarinimas viduje ir išorėje. Cokolio ir pamato hidroizoliacija viduje ir išorėje. Sudėtinė/ kompozicinė hidroizoliacija. Horizontalus sandarinimas sienose ir po sienomis. Perimetrinių izoliacinių plokščių, plytelių klijavimas. Išeiga: mažiausiai 1,2 kg/m²/mm sauso sluoksnio storis.

    59,95 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (27 VNT.)
  • Tirpiklių neturinti, polimerais modifikuota 1K bitumo storio danga su polistirenu. Naujų ir senų pastatų hidroizoliacijai, kur yra sąlytis su žeme. Labai lanksti, elastinga ir įtrūkimus užpildanti izoliacija. Galima purkšti. Geras atsparumas slėgiui.

    65,34 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (28 VNT.)
  • Vieno komponento pistoletinės poliuretano putos. Skirtos durų ir langų konstrukcijų montavimui ir sandarinimui. Naudojamos angų ir tarpų užpildymui, jungčių ir įtrūkimų sandarinimui bei izoliacijai. Taip pat įvairių medžiagų sujungimui.

    5,08 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (129 VNT.)
  • Vieno komponento pistoletinės poliuretano putos. Skirtos durų ir langų konstrukcijų montavimui ir sandarinimui. Naudojamos angų ir tarpų užpildymui, jungčių ir įtrūkimų sandarinimui bei izoliacijai. Taip pat įvairių medžiagų sujungimui.

    7,28 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (58 VNT.)
  • Vieno komponento universalūs poliuretano klijai tinkami visais metų laikais. Naudojami putplasčiui, akytam betonui ir keraminiams blokams mūryti. Skirti kokybiškam plokščių iš ekstruzinio (XPS), polistireninio putplasčio (EPS), poliuretano putų (PU ir PIR) ir kitų plokščių mineraliniu pagrindu montavimui. Šilumos laidumas: 0,035 W/mK Orientacinė...

    6,88 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (223 VNT.)
  • Purškiama buitinė poliuretano šiltinimo priemonė. Skirta kokybiškai atlikti gyvenamosios ir pramoninės paskirties objektų šilumos izoliaciją. Naudojama įrengiant vidinės šilumos izoliacijos sistemas, taip pat išorinę naujos statybos šilumos izoliaciją statant naujus namus arba atliekant senų pastatų šiluminę renovaciją. Šilumos laidumas: 0,033 W/mK

    9,49 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (214 VNT.)
  • Vieno komponento pistoletinės poliuretano montažinės putos. Skirtos durų ir langų konstrukcijų montavimui ir sandarinimui. Naudojamos angų ir tarpų užpildymui, jungčių ir įtrūkimų sandarinimui bei izoliacijai. Taip pat įvairių medžiagų sujungimui.

    5,99 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (9 VNT.)
  • Pirkdami 12 vnt. (x 850 ml) komplektą, pistoletą gaunate nemokamai! Vieno komponento universalūs poliuretano klijai tinkami visais metų laikais. Naudojami putplasčiui, akytam betonui ir keraminiams blokams mūryti. Skirti kokybiškam plokščių iš ekstruzinio (XPS), polistireninio putplasčio (EPS), poliuretano putų (PU ir PIR) ir kitų plokščių mineraliniu...

    87,36 € KOMP.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (36 KOMP.)
  • Pistoletas hermetikams ir klijams. Labai lengvai stumia net ir labai tirštą masę. Saudimo jėga 4000N jėgos padidėjimas 1:26 Ypatingai tvirtas 2 mm storio korpusas. Švediškas grūdinto metalo stūmimo padas. Kruopščiai nušlifuotas stūmimo strypas. Stabiliai įstatomas kartušas. 20 metų garantija.

    16,70 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (9 VNT.)
  • Pistoletas hermetikams folijos pakuotėse. Tinka 600 ml, 450 ml ir 300 ml pakuotėms. Konstrukcija sukasi 360 laipsnių spinduliu. Pritvirtintas pjautuvas pakuotėms nupjauti. Turi strypą sukietėjusiai plėvelei pradurti.

    13,56 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (12 VNT.)
  • Klijai skirti klijuoti visas šiltinimo medžiagas bei daugumai apdailos, statybos ir remonto darbų. Turi itin greitą ir stiprų pirminį sukibimą - galima jau po 60 sekundžių. Prilaikymas: tik 1-2 min., priklausomai nuo klijuojamo elemento svorio ir dydžio. Stingimo laikas: 15 min. Pjovimo laikas: 10 min. Išeiga: 3 cm pločio siūlės yra 95 metrų, t.y....

    7,85 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (157 VNT.)
  • Skirtas įtrūkimams GKB plokštėse, siūlėms, plyšiams bei pažeistoms vietoms užpildyti Hidroizolizinei dangai, kampams ir manžetams  klijuoti Ypač elastingas, paruoštas naudoti, vienkomponentis. Efektyvus montažinių klijų ir sandarinamosios masės derinys. Plėvelės susidarymo laikas: apie 30 min. Išeiga: apie 8 m, kai siūlės skersmuo 6 x 6 mm

    8,89 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (8 VNT.)
  • Skirtos profesionaliam langų ir durų sandarinimui užtikrinant aukščiausią šilumos ir garso izoliaciją. Šilumos laidumo koeficientas: 0,030 W/mK Garso sumažinimo indeksas: 63 dB Siūlė gali išlaikyti net 25% poslinkį, tinka judančioms konstrukcijoms. Pjovimo laikas: po 25 min. Išeiga: 40 l arba 40 m (2,5 cm x 5 cm siūlė). 

    7,22 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (16 VNT.)
  • Pirkdami 12 vnt. komplektą, pistoletą gaunate nemokamai! Klijai skirti klijuoti visas šiltinimo medžiagas bei daugumai apdailos, statybos ir remonto darbų. Turi itin greitą ir stiprų pirminį sukibimą - galima jau po 60 sekundžių. Prilaikymas: 1-2 min. Stingimo laikas: 15 min. Pjovimo laikas: 10 min. Išeiga: 3 cm pločio siūlės yra 95 metrų, t.y....

    94,23 € KOMP.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (49 KOMP.)
  • Pirkdami 12 vnt. komplektą, pistoletą gaunate nemokamai! Skirtos profesionaliam langų ir durų sandarinimui užtikrinant aukščiausią šilumos ir garso izoliaciją. Šilumos laidumo koeficientas: 0,030 W/mK Garso sumažinimo indeksas: 63 dB Siūlė gali išlaikyti net 25% poslinkį, tinka judančioms konstrukcijoms. Pjovimo laikas: po 25 min. Išeiga: 40 l arba...

    94,88 € KOMP.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (3 KOMP.)
  • Pistoletinės, poliuretaninės, montažinės putos įvairiems užpildymo darbams. Puikios šilumos ir garso izoliacinės savybės. Garso slopinimo indeksas: 62 dB Šilumos izoliacija: 0,033 W/mK Maža išsiplėtimo jėga. Naudojamos su putų pistoletu.

    5,93 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (172 VNT.)
  • Specialus putų pistoletas profesionalams gilioms jungtims sandarinti. Ypač tinkamas, kai naudojamas gaminys yra ant žemės, o Jūs norite dirbti atsistojęs (pvz., grindų plokščių klijavimas prie lagių ar sujungimų užpūtimas montuojant Finnfoam klojinius). Su ypač ilgu vamzdžiu: 580 mm Rankena dengta lengva guma. Svoris: 1022 g

    66,69 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (2 VNT.)
  • Tai minkšta mineralinės vatos juosta, įvilkta į neaustinį audinį, naudojama konstrukcijų sandarinimui.Naudojama:sujungimų sandarinimas sienų, lubų bei grindų konstrukcijose sandūrų tarp surenkamų daugiasluoksnių betoninių plokščių sandarinimas rąstų sujungimams sandarinti rąstiniuose namuose storis 20mm plotis 140 mm 1 pok = 8 rul = 112 m

    238,81 € POK.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (9 POK.)
  • Sudėtinis sandariklis, 3 in 1 produktas: hidroizoliacija + plytelių klijai + siūlių užpildas. Vidaus ir išorės, grindų paviršiai. Balkonų, lodžijų hidroizoliacija. Kompozicinė hidroizoliacija po plytelėmis. Tinka naujiems ir seniems pastatams. Vonios kambarių ir baseinų aplinkos hidroizoliacija. Itin elastingas. Spalva: šviesi smėlio.

    126,78 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Lengvas akrilinis užpildas - glaistas. Skirtas greitam smulkių įtrūkimų ir ertmių užpildymui prieš dažymą. Sukimba su: GKB plokštėmis, betonu, mūru, mediena, apdorotais metalais. Patogu naudoti. Greitai džiūsta. Nesusitraukia. Paviršius po užpildymo tampa itin lygus. Galima dažyti po 20 minučių. Galima šlifuoti.

    3,51 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (20 VNT.)
  • Pilkos spalvos polistireninis putplastis. Net 20% šiltesnis už standartinį baltos spalvos polistirolą. Skirtas naudoti stogų, grindų šiltinimui Šilumos laidumo koeficientas: ≤0,031 W/mK.  Stipris gniuždant iki 10% deformacijos, kPa: ≥80 Stipris lenkiant, kPa: ≥125

    4,15 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Pilkos spalvos polistireninis putplastis. Net 20% šiltesnis už standartinį baltos spalvos polistirolą. Skirtas naudoti stogų, grindų šiltinimui Šilumos laidumo koeficientas: ≤0,031 W/mK.  Stipris gniuždant iki 10% deformacijos, kPa: ≥100 Stipris lenkiant, kPa: ≥150

    4,77 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (3 VNT.)
  • BIOPORAS – pilkasis polistireninis putplastis, sukurtas tvariai statybai. Gaminant BIOPORĄ, polistireninio putplasčio gamybai įprastai naudojamos iškastinės žaliavos (nafta) yra pakeičiamos atsinaujinančiomis žaliavomis (biodujomis), kurios gaunamos perdirbus organines maisto atliekas Naudojamas fasadų apšiltinimui. Šilumos laidumo koeficientas: ≤0,030...

    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Cheminis ankeris. Naudojamas srieginių varžtų, kabliukų, vamzdžių ir plieninių strypų prie kietų ir tuščiavidurių medžiagų tvirtinimui. Taip pat naudojamas plytų, akmenų, cemento, betono elementų tvirtinimui. Tvirtinimas betone, medyje ar kitose didelio stiprumo medžiagose. Dviejų komponentų injekcinė sistema, skirta cheminiam tvirtinimui, santykiu 10:1.

    12,41 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (4 VNT.)
  • Bituminių ir skardinių stogų siūlių sandarinimui. Iš karto atsparus vandeniui. Galima naudoti ant drėgnų paviršių ir esant žemai temperatūrai. Atsparus UV spinduliams.

    4,38 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (7 VNT.)
  • Elastingi, bekvapiai, baltos spalvos klijai skirti apdailos darbams.  Pritaikyti grindjuostėms, durų apvadams iš medienos, MPP, MDP, OSB arba plastiko tvirtinti. Išeiga: 26 kg/cm²

    6,61 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (16 VNT.)
  • Keramzitas gali būti naudojmas grindų ar stogo įrengimui Fibo keramzitas puikiai užpildo visas tuštumas ir nesukrenta Pasižymi gera termoizoliacija Atsparus karščiui ir šalčiui Ekologiškas ir tvirtas. Supakuotas  po 50l

    7,37 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (307 VNT.)
  • Apsauginė plėvelę kiliminei dangai Labai paprastas ir greitas uždėjimas Specialiai sukurti klijai, kad priliptų prie kiliminės dangos Labai stiprus, visada išlieka priklijuotas Nereikia juostos Nepalieka klijų likučių Lengvai nuimamas Rulone 415m2

    433,72 € RUL.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (7 RUL.)
  • Skirta visų paviršių apsaugai statybų bei remonto metu. Absorbuojanti medvilninė vilnonė medžiaga su nepralaidžia, tirpikliams atsparia plėvele apatinėje pusėje. Labai neslidi Gali būti naudojama kelis kartus Ypač didelio tankio Labai atspari plyšimui Lengvai išklojama be raukšlių

    28,39 € RUL.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (79 RUL.)
  • Naudojamas visų paviršių apsaugai statybų bei remonto metu. Dažniausiai naudojamas grindų apsaugai, kai reikalinga "kvėpuojanti" grindų apsauga. Šį kartoną galima kloti ant bet kokios esamos dangos. Svoris: 280g/m²

    16,34 € RUL.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (324 RUL.)
  • Difuzinių ir garo plėvelių įplyšimų suklijavimui. Difuzinės plėvelės sandūroms su stogo elementais užsandarinti. Difuzinei plėvelei tarpusavyje sujungti. Garo izoliacinių plėvelių užlaidų suklijavimui Gali būti naudojama vidaus ir išorės sandarinimui

    20,75 € RUL.
    Pristatymo laikas Pristatymas 1 d.d*
    Turime sandėliuose (122 RUL.)
  • Partner Aerosol Primer – sukurtas langų juostų klijavimui palengvinti Paprastas naudojimas specialaus purkštuko pagalba užtikrina puikų grunto patekimą ant paviršiaus, kas skatina stiprų sukibimą tarp juostos klijuojamo sluoksnio (butilas, bitumas, kaučiukas, akrilo klijai) ir lango rėmo paviršiaus, net esant žemai temperatūrai

    10,01 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (87 VNT.)
  • Absorbuojanti medvilninė vilnonė medžiaga su nepralaidžia, tirpikliams atsparia plėvele apatinėje pusėje Neslidi Galima naudoti kelis kartus

    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Savaime limpantis butilinis sutvirtinimo lakštas grindų drenoms Naudojamas: dušų, vonių, saunų ir kitiems trapams sandarinti Spalva: pilka Butilo guma

    8,40 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (12 VNT.)
  • Šilumos izoliacijos plokštė skirta plokščio stogo su prilydoma bitumine danga šiltinimui Šerdį sudaro standi yra standžiųjų poliuretano putų (PIR) plokštė Abi plokštės pusės padengtos bitumo-stiklo pluošto sluoksniu (apie 400g/m2) Šilumos laidumas (deklaruota vertė): λD 0.026 W/m.K Suspaudimo jėga esant 10% pakitimams: ≥150 kPa (1,5 kg/cm2 ) Tankis...

    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Ceresit CR 166 yra elastinga dvikomponentė pluoštu sustiprinta danga, skirta apsaugoti besideformuojančius ir nesideformuojančius mineralinius pagrindus nuo vandens ir drėgmės– tinka naudoti viduje ir išorėje ant sienų, grindų ir lubų.Sanaudos:esant nedideliui vandens slėgio lygiui, reikalingas storis– 2 mm-  3,5 kg/m² dideliam slėgiui ir...

    120,00 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (6 VNT.)
  • Finnfoam Tulppa yra itin drėgmei atsparios plokštės, naudojamos kaip konstrukcinė ir hidroizoliacinė medžiaga, įrengiant sienas, lubas ir grindis drėgnose patalpose. Tulppa plokštė yra trisluoksnė, ją sudaro viduje esanti Finnfoam ekstruzinio putplasčio (XPS) šerdis ir iš abiejų pusių ją gaubiantis specialus hidroizoliacinis cementinis mišinys,...

    27,90 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (109 VNT.)
  • Tvirta, standi mineralinės vatos plokštė. Iš vienos pusės padengta juodu stiklo veltiniu. Paviršiaus danga atspari dideliems oro srauto greičiams. Neorganinis, neturintis koroziją sukeliančių priedų, atsparus puvimui gaminys. Šilumos laidumo koeficientas (10 °C): 0,032 W/mK Pakuotėje: 8,64 m² (30 mm) arba 5,76 m² (50 mm)

    68,36 € POK.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • PAROC Hvac Section AluCoat T yra nedegios akmens vatos vamzdžio sekcija, skirta pastatų ir laivų vamzdynų bei ortakių šiluminei ir kondensacijos izoliacijai Turi armuotą aliuminio folijos išorinę dangą ir išilginės siūlės juostą, apsaugančią nuo kondensacijos bei paspartinančią gaminio montavimą Didžiausioji eksploatavimo temperatūra - 250 °C Ilgis 1200mm

    2,60 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-7 d.d*
    Turime sandėliuose (674 VNT.)

Izoliacijos ir sandarinimo medžiagos – vienos svarbiausių namo statybos ar remonto procese. Jos padeda apsaugoti namus nuo nepageidaujamos drėgmės, gatvės triukšmo ar neramių kaimynų. Tinkamai izoliavę namą išvengsite ir sumažinsite šildymo išlaidas, tad šaltojo sezono galėsite laukti ramūs. Geras namo sandarinimas pasitarnaus ir karštomis vasaromis – kambarių neprikaitins karšta saulė, išvengsite tvankių naktų. Tam, kad netektų patirti net menkiausio nepatogumo naujuose namuose, tereikia patikimai izoliuoti visas sujungimų ir sutvirtinimų vietas. Tai geriausia padaryti pasitelkiant aukštos kokybės sandarinimo medžiagas. Izoliacinių plėvelių, šilumos ir garso izoliacijai skirtų priemonių itin geromis kainomis galite įsigyti internetu Lemora.lt. Čia taip pat rasite tvirtinimo juostų, manžetų, statybinių mišinių bei kitų medžiagų, skirtų hidroizoliacijai. Asortimente gausu putų, klijų, hermetikų, juostų, pistoletų, valiklių ir kitų sandarinimo priemonių, kurios padės atlikti darbus greičiau ir, be abejo, sklandžiau. Įsigykite izoliacinių ir sandarinimo prekių internetu Lemora.lt – atsiimti nemokamai sandėliuojamas medžiagas galėsite jau tą pačią dieną!