Slaptažodžio keitimas

Processing

Stogo liukai

FILTRAI:

Prekių viso 1 - 5 / 5
  • Skirtas neapšiltintoms negyvenamoms patalpoms. Stogo nuolydis: 20°-60° Liuko rėmas iš pušies, varčia - iš aliuminio. Komplektuojamas su stiklo paketu ir integruota universalia tarpine. Varčia atsiveria 90 laipsnių. Stiklo paketo šilumos laidumas Ug = 3,0 W/m²K.

    130,83 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Praktiškas, priežiūros nereikalaujantis stogo liukas. Idealiai tinka nešildomoms ir neizoliuotoms palėpėms. Liuko rėmas - iš atsparaus oro sąlygoms poliuretano. Stiklo paketo šilumos laidumas Ug = 1,4 W/m²K. Stogo lango šilumos laidumas Uw = 3,1 W/m²K.

    247,02 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Avarinis išlipimo liukas su viršutiniais vyriais.Skirtas montuoti į gyvenamąsias (šildomas) patalpas. Ekstremalios situacijos atveju liukas atsidaro net 67° kampu. Stogo lango šilumos laidumas Uw = 1,3 W/m²K. Stiklo paketo šilumos laidumas Ug = 1,0 W/m²K. Garso izoliacija langui: 35 dB. Montavimui reikalinga tarpinė (parduodama atskirai).

    937,54 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Stogo liukas su šoniniais vyriais. Skirti montuoti į gyvenamąsias (šildomas) patalpas. Liukas padengtas poliuretano danga ir ypač tinka drėgnesnėms patalpoms. Stogo lango šilumos laidumas Uw = 1,3 W/m²K. Stiklo paketo šilumos laidumas Ug = 1,0 W/m²K. Garso izoliacija langui: 31 dB.

    643,16 € VNT.
    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje
  • Stogo liukas Fakro WGI skirtas nešildomoms patalpoms Saugiam ir patogiam išlipimui ant stogo Komplekte yra universali tarpinė montavimui į stogo dangą Garantija: 5 metai

    Pristatymo laikas Pristatymas 2-21 d.d*
    Gamintojo sandėlyje

Stogo liukai – ir praktiškas, ir žavus sprendimas. Įsirengti jaukias erdves palėpėse nesunku, tereikia įsileisti į jas šviesos. Tai padaryti galite įmontuodami stogo liuką, kurį užsisakyti galite ir internetu Lemora.lt. Rinkdamiesi prekę atkreipkite dėmesį į patalpų, kuriose bus montuojama, paskirtį. Jei tai gyvenamoji erdvė, rinkitės stogo liuką šildomoms patalpoms. Jis pasižymi ne tik žinomomis stogo langų su viršutiniais vyriais ypatybėmis, bet ir užtikrina, kad ant stogo užlipsite lengvai, patogiai ir saugiai. Viršuje įtaisyti vyriai atveria langą net 70° kampu, o tai puikiai atitinka net avariniam išėjimui keliamus reikalavimus. Jei ruošiatės stogo liuką montuoti nešildomose patalpose, rinkitės tam pritaikytus variantus su visoms oro sąlygoms atspariu poliuretano sluoksniu. Be to, jis nereikalauja jokios ypatingos priežiūros, tad puikiai tinka net ir neizoliuotoms palėpėms. Išsirinkite geriausiai Jūsų poreikius atitinkantį stogo liuką ir už jį mokėkite mažiau nei įprastai Lemora.lt internetinėje parduotuvėje.